В Испания: Още веднъж възможността за финал Реал - Барса отиде на вятъра

Взаимни обвинения, интриги и спекулации последваха отпадането на "Реал" (Мадрид) на полуфиналите в Шампионската лига от "Ювентус". Италианският шампион спечели двата сблъсъка с общ резултат 3:2 и детронира миналогодишния носител на трофея.

Още един път възможността за мач между "Реал" и "Барса" отиде на вятъра, твърди в коментара си радио Кадена КОПЕ.

"Реал" не заслужаваше да продължи напред. Това е отбор от скъпи индивидуалисти, докато "Ювентус" игра като истински отбор. Те бяха задружни, уверени и способни професионалисти, обяснява ситуацията Кадена КОПЕ.

Вестник Ел Мундо написа: "Ювентус" показа повече глад и дух и заслужено се класира напред. Мадридският вестник АС обвини "Реал" (Мадрид), че е продал Алваро Мората на "Ювентус". Именно нападателят реши крайния изход от двубоя с два гола в двете срещи.

"Реал" презира продуктите на своята собствена школа и беше наказан, се казва в анализа на АС.

Друг от ежедневниците в столицата "Марка" написа, че продажбата на Мората не е било добро решение в сезон, в който Карим Бензема не се представя на ниво.

Вестник "Ел Паис" констатира, че най-скъпият отбор в историята е бил надигран от отбор, който струва с 50 процента по-малко.

Mедиите в областта Каталуня не скриха задоволството си от отпадането на "Реал" (Мадрид). Това е трети провал за "Реал" (Мадрид), е заглавието на вестник "Спорт".

Отмъщение за Мората към клуба, който го отхвърли, пише "Ел Мундо Депортиво".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят