„Вилиленд“ - лятно езиково училище съчетано с много спорт и забавления

Лятно езиково училище съчетано с много спорт, развлечения и забавления? Да, според нас, от „Вилиленд“, децата имат нужда тъкмо от това преживяване през лятото. А като добавим и това, че е в Еленския Балкан, на две планински рекички, далеч от шума на града, то става още по- привлекателно.

Децата са от цяла България и могат да учат основно английски и допълнително немски, френски, руски, испански, български език и математика. На всички нива. Преподавателите са добри , но строги.

През останалото време на разположение на децата са спортните съоръжения: басейн, въжен тролей, стена за катерене, въжена градина, футболно игрище и езда за начинаещи. Разбира се придружават ги спасители, треньори и възпитатели.

Вечерите- дискотеки, нощни походи. Още: ваене на глина, вечер на талантите, репетиции и представление на скечове на английски и ….. по нещо ново всяка година.

Храненето на често и вкусно. Осигурена охрана и денонощно медицинско обгрижване.

През първите нашите ученици са „огорчени“ от липсата на Интернет. Това не е случайно- те трябва да общуват в реалния, а не във виртуалния свят, в който живеят вече прекалено дълго.

И тогава откриват, че има приятели, с които могат да разговарят, да споделят и да се смеят.

А те са на различни възрасти, с различни интереси и различни способности. Това ги учи на толерантност, което е и една от целите на лятното училище „Вилиленд“ в с. Мийковци, община Елена.

А крайната цел е да станат по-добри и по-мъдри от нас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование