Бизнесменът, обвинен, че е бил любовницата си: Нека го докаже

Побой над момиче в кюстендилска дискотека, станал преди дни, продължава да буни духовете в областния град. Историята на Моника, пребита зверски от сина на кмета на село Шишковци, е можело да бъде потулена, ако не се бе разчула по медиите. Пред Нова телевизия майката на пребитото момиче казва, че наглият мъж дори не свалил слънчевите си очила, когато отишъл да говори с нея.

"Аз ли съм я бил?! Кой е бил? Нека каже, нека докаже", заяви по телефона Димитър Терзийски. А Моника споделя, че е била пребита с юмруци и ритници в тоалетната на дискотеката. Защото се опитала да защити приятелката си. "Събудих се цялата в кръв. Около мен имаше някакви хора. Можех там и да си остана", казва момичето. Приятелката й Христина също отнася "гнева" на буйния мъж.

На въпрос дали има извънбрачна връзка с приятелката на Моника, заради която всъщност става побоя, мъжът отговаря: "Никаква връзка нямам. Аз съм семеен мъж, с дете".

В Кюстендил всички знаят кой е Димитър Терзийски. Бизнесменът е известен с буйния си нрав и вероятно поради тази причина случаят с пребитата Моника все още няма юридическо продължение. Няма досъдебно производство, има полицейска преписка, продължава снемането на показания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони