Виктория Красимирова е Мис Пловдив

Виктория Красимирова е новата Мис Пловдив 2015, пише "Марица". Красавицата спечели снощния моден конкурс в спор с 13 претендентки. Короната й бе връчена от миналогодишната победителка Габриела Чонина.

За първото си място тя получи лента, маркова козметика, бижута и екскурзия. Красимирова е на 19 години. Завършва тази година сценични кадри със специалност театрални кукли. Втора в конкурса стана Мария Попова, а трета се нареди Кристина Тошева.

Момиче на вестник "Марица" стана Теодора Караджова. Лентата й бе връчена от главния редактор на вестник "Марица" Руси Чернев. Като награда тя получи уикенд за двама във "Вили Амампура" - Пампорово. Това е втори приз на вестник "Марица" за Теди тази година. Тя грабна короната на внай-големия регионален вестник и в проведения наскоро конкурс "Фотомодел на света България 2015".

Участничките в в състезаниот снощи за "Мис Пловдив 2015" дефилираха пред публиката в три кръга - по дънки, по бански костюми и официални тоалети на дизайнера Стоян Радичев. Водещи на конкурса бяха Лейди Би и Део.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони