Отпуска ли? Че аз съм във ваканция всеки ден на балкона от „Мосю Бриколаж”

На кого му се иска вече да излезе в отпуска? Ами на всички, но има известна разлика. Предвидливите и успешни хора знаят, че няма как цялото лято да е ваканция и затова я канят на балкона в градското жилище. Тя, ваканцията си е там и ви чака да се приберете от работа, да приседнете сред истинските неща и да се почувствате сякаш на планинска морава с удобните мебели и красивите цветя на „Мосю Бриколаж”. Ако пък имате двор и градина, глезотиите, предлагани във веригата магазини, са толкова много, че рискувате да си остане дори и през ваканцията вкъщи.

„Мосю Бриколаж” издаде сезонен каталог, който се разпространява безплатно. В него ще видите със снимки и подробни описания изкусителни летни приложения за балкона и градината – маси, столове, кресла, дивани, шезлонги, чадъри, сенници, шатри, люлки, басейни, лампи, барбекюта и още много мебели и аксеоари. За любителите на цветя и за онези, които отглеждат плодове и зеленчуци, има всякакви инструменти, машини, препарати, саксии, растения.

Както си е редно за всеки уважаващ себе си каталог, са посочени цени и точни данни за всеки продукт. Така можете лесно да съпоставите качествата, да речем, на различните настилки и да изберете най-подходящите за вашия източен, западен или южен, открит или закрит балкон. Книжка си е и истински полезно четиво, защото от нея ще получите много ценни съвети и идеи как да обзаведете терасата, да аранжирате градината, да улесните работата си. Ако това не стига, за да изберете, можете да се консултирате с продавачите в магазините от веригата или да зададете въпроси на сайта www.mr-bricolage.bg. Естествено, има информация за адресите и работното време на магазините.

Казано накратко, престанете да въздишате, че отпуската е още далеч, и си направете ваканционна тераса за всеки ден. И последен съвет от „Мосю Бриколаж” - за да не ви завиждат съседите, не забравяйте да се скриете с ароматни пълзящи храсти. И тях ги има в каталога

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини