Методи Андреев: Списъците на посетителите в КТБ подготвят появата на нещо още по-скандално

"Появата на списъците на посетителите на Цветан Василев не и основното събитие, това просто подготвя почвата, ще има следващи списъци и следващи записи на пиянски скандали и песни". Това заяви в студиото на bTV Методи Андреев.

Той съобщи, че в парламента са пристигнали докладите, изискани от прокуратурата, в които се дават имената на всички фирми, ползвали изгодни кредити от банката.
„Димитър Костов, който е зам.управител на БНБ, бе основно движещо лице в банковите фалити през 1996/97 година, защото беше във финансовото министерство. Той е имал пряк конфликт на интереси, съпругата му е имала депозити в банката”, каза още депутатът.

Според него сега е на ред да се появи списък на хората с депозити във фалиралата банка. Този, който пуска списъка сега казва: „Правете сметка какво имам, щом съм запазил дори тетрадката на портиера”.

"Цветан Василев е бил секретен сътрудник на ДАНС", каза на свой ред в студиото на bTV политолога Антон Тодоров. Той припомни, че много от хората на родния ъндърграунд също са били снабдени със служебни карти на секретните служби.

„Няма смисъл от изнасянето на всички тези данни сега, парите от КТБ са отдавна изнесени и се намират на сигурно място”, категоричен бе Тодоров.

Според него, това, което става в момента е предупреждение.

„Парите на Иван Костов какво правят в КТБ. Всички политици, които се развиваха са получавали пари от тази банка. Те са неизброими политически номади”, уточни Тодоров.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини