Бойко Борисов на официално посещение в Катар

Министър-председателят Бойко Борисов и водена от него правителствена делегация ще бъдат на официално посещение в Държавата Катар в периода 16-18 май, съобщиха от правителствената информационна служба.

В неделя премиерът ще проведе срещи с министър-председателя и министър на вътрешните работи шейх Абдулла бин Насър бин Халифа Ал Тани и със заместника на емира на Катар шейх Абдулла бин Хамад Ал Халифа. Основна тема в разговорите ще бъде развитието и задълбочаването на двустранните икономически отношения.

По време на визитата си Бойко Борисов ще се срещне и с изпълнителния директор на Висшия комитет за подготовка на световното първенство по футбол в Катар през 2022 г. Хасан Абдула ал-Зауади.

В делегацията са включени вицепремиерът Румяна Бъчварова и министрите Владислав Горанов, Лиляна Павлова, Десислава Танева, Ивайло Московски, Божидар Лукарски и Теменужка Петкова. По време на посещението министрите ще проведат двустранни срещи с колегите си от Катар.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.