Звезди оцеляват в пустошта

Той е модел, страстен танцьор, екшън звезда и лидер. Но може ли Чанинг Тейтъм да влезе в ролята на момче планинарче? Звездите се учат да се справят със славата, но как биха посрещнали предизвикателствата на пустошта?

Discovery Channel представя едни от най-популярните кино- и телевизионни знаменитости в различна светлина. Най-новата поредица „В дивата пустош с Беър Грилс“ отвежда звездите на незабравимо приключение с известния пътешественик и специалист по оцеляване Беър Грилс. Той заминава с шест звезди в най-дивите и отдалечени части на САЩ и света за 48-часово пътешествие, което участниците ще помнят през целия си живот. Известните личности, които ще си партнират с Грилс в своите самостоятелни епизоди, са актьорът и режисьор Бен Стилър, актьорите Зак Ефрон, Чанинг Тейтъм и Том Арнолд, участникът в Залата на славата на NFL Дейон Сандърс и водещата на MSNBC и шоуто Today Тамрон Хол.

Новата поредица „В дивата пустош с Беър Грилс“ започва излъчване си днес от 21 ч по Discovery Channel.

Всеки от известните участници ще трябва да издържи суровите камшици на стихиите по време на тези динамични и вдъхновяващи пътешествия до шест различни места. От скок с парашут над планините Катскил до слизане с двойно въже по скалите в Юта и справяне с буйния вятър и поройния дъжд в Шотландия, Грилс и неговите известни придружители ще трябва да напрегнат до краен предел умовете и телата си, за да завършат успешно пътешествието си.

Участникът в първия епизод Дейон Сандърс. Като бивш баскетболист от голямата лига той може да хваща топки, летящи с над 150 км/ч право към него. Неговата бързина, атлетизъм, физическа и психическа издръжливост го отвеждат на върха в професията му. Сега обаче той се изправя пред едно по-различно предизвикателство - да оцелее 48 часа, воден от Беър Грилс. Първото изпитание за Дейон Сандърс е да последва Беър, като скочи от хеликоптер и се приземи на тревата близо до площадката за кацане. Мисията на двамата включва мъчителен преход през криволичещите каньони, преминаване през пустинята на Юта и спускане с въже от 560-метрова скала.

Изпитания чакат и Чанинг Тейтъм. Носейки се високо над гъстите гори на Сиера Невада, Беър и Чанинг решават, че тяхното приключение трябва да започне зрелищно. Докато хеликоптерът кръжи над високопланинско езеро недалеч от националния парк Йосемити, двамата мъже се хвърлят със задно салто от хеликоптера право в езерото. За разлика от досегашните партньори на Беър в пустошта, тази знаменитост сякаш изпитва глад към приключения.

Тяхното 20-километрово пътуване включва преминаване през гъстата гора и изкачване на релефен гранитен купол с височина 2, 743 метра до достигане на изходната им точка. По време на пътуването, Беър разкрива на Чанинг своите трикове, като му показва как да дялка дървени стърготини и да запали огън от кремък и желязо. Все неща, на които известността не те учи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл