Борисов вечеря с лидери в Белгия Срещата се проведе в замъка Хертохинедал край Брюксел

Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Сашо Диков: Исках да отида при Цветан Василев, не ме пуснаха

Доста закачливо беше интервюто на Лора Крумова и Галя Щърбева по Нова телевизия с колегата им Сашо Диков. Двете дами го засипаха с комплименти и напомняния какъв плейбой бил навремето. Той пък призна, че искал да се срещне с Цветан Василев, но не го пуснали.Водещите го попитаха жени от каква възраст харесва в момента. „Между 35 и 40-годишни”, отговори Диков. „Е, ние попадаме там”, отбеляза Щърбева, пише блиц.

Диков разказа за това как от активния спорт е преминал към журналистиката. Той обясни, че навремето написал един материал, прочетен от Иван Славков, който констатирал, че има умения за писане. „Не просто добър спортист, не просто страхотен с жените, ами и невероятен талант за писане!”, каза развълнувано Лора Крумова.

Щърбева пък го изчетка, че навремето и майка й припадала по него. „Всяка жена, която разбира, е нормално да пипада. Само че аз не припадах по себе си”, възгордя се Диков. Той дори сподели, че бил много срамежлив и „не си давал сметка колко е страхотен”, докато една приятелка не му отворила очите.

Когато Диков, обаче, започна да си рекламира собственото предаване, водещите загрубяха. Той тръгна да се хвали какви уникални интервюта си е уговорил да направи в Румъния във връзка с борбата с корупцията, които „ще разтърсят съдебната система”. „Хайде стига реклама сега”, скастри го Крумова. „Е няма как”, вдигна рамене журналистът.

Той отговори и на актуалния въпрос дали се е срещал в Цветан Василев. „Два пъти съм го виждал, и двата пъти в Белград”. Журналистът искал да се види с него в офиса му, за да вземе интервю, но не го пуснали. Той прогнозира, че след списъка с посетителите ще излезе нова порция „разкрития” – вероятно записи от видеокамери, показващи кой кога е влизал и излизал от банката.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете