ЦСКА пак е 0, но с 2 гола

ЦСКА отново е кръгла нула в графата победи. Но вече гарнирана с два гола! След 970 минути суша ЦСКА се гордее с гол, та даже и с втори. Но гостуването на „Ботев“ в Коматево завърши пагубно - 2:3.

„Канарчетата“ нямаха победа в първата шестица, в която влязоха благодарение на 2:0 над ЦСКА. А „червените“ вече официално са най-слабият тим в горната част на елита ни - взеха точици от „Ботев“ и „Лудогорец“, две от „Берое“...

Любо Пенев видимо се бори с времето, за да преобрази ЦСКА, но логично битката е неравна. В добавка: „Главният съдия изпълни добра поръчка!“, обяви Ел Голеадор след мача. Факт е обаче - отборът все още страда от много индивидуални грешки. А вратарят Анатоли Господинов само доказва, че мястото му не е на „Армията“ - почти всеки точен удар на съперник е гол, откакто младият страж пази.

Какво се случи в Коматево? „Ботев“ поведе с гол на Лазар Марин, а Тони Силва изравни! От 13 декември 2014-а и гол на Орелиан Жоаким за 3:1 над „Черно море“ попадение за ЦСКА нямаше. В 50-ата мин Лъчезар Балтанов направи 2:1, за да се стигне и до скандал. Тони Силва и Пламен Николов размениха и реплики, и сблъсъци - реферът Цветан Кръстев им показа червени картони. За протокола Иван Цветков направи 3:1, а накрая Неманя Милисавлевич вкара втори гол за ЦСКА.

В зависимост от следващите мачове в първата шестица „червените“ са на път да загубят шансове за място в Лига Европа и на спортно-технически принцип, не само по точките на лиценза. Основателно - отбор, който не може да спечели в 11 мача поред, няма работа в евротурнирите. Никога преди в историята на ЦСКА не е имало по-срамна серия. Шанс за първа победа през 2015-а остават мачовете с „Локо“ (Сф) и „Литекс“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ