„Хамбургер“ си отива

Само чудо вече може да спаси „Хамбургер“ от изпадане. Еврошампиотът от 1983 година падна с 1:2 като гост на „Щутгарт“. Само победа в последния кръг срещу „Шалке“ и благоприятно развитие на останалите мачове би могло да помогне. Миналата година „Хамбургер“ оцеля с бараж, но тази...

Мъките на „Байерн“ и Пеп Гуардиола продължават. Баварците „подариха“ на „Фрайбург“ победа с 2:1. Това бе третото поредно поражение за новия стар шампион след 0:2 от „Байер“ и 0:1 от „Аугсбург“. Преди мача Гуардиола обеща на Бундеслигата, че ще играе с пълни сили, но в голяма степен предреши битката за оцеляване. Най-лоши са шансовете на „Падерборн“, който падна с 0:1 като гост на „Шалке“ с автогол в последната минута. Това означава изпадане на новака, който има много по-лоша голова разлика от „Хановер“ и „Фрайбург“ - отборите, които теоритично можеше да задмине.

Други резултати: „Аугсбург“ - „Хановер“ 1:2, „Волфсбург“ - „Борусия“ (Дортмунд) 2:1, „Майнц“ - „Кьолн“ 2:0, „Херта“ - „Айнтрахт“ 0:0, „Вердер“ - „Борусия“ (Мьонхенгладбах) 0:2.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят