Дебют на Михайлов

Борислав Михайлов дебютира през сезона на мач в „А“ група. Президентът на БФС изключително рядко ходи на двубои от първенството, а първият му за тази футболна година бе „Лудогорец“ - „Локо“ (Сф) – 4:1. С него тимът от Разград стана за четвърти път поред шампион.

Очевидно „Лудогорец“ се слави с най-влиятелните приятели в елита на държавата. Освен Михайлов с военен хеликоптер пристигнаха премиерът Бойко Борисов, финансовият министър Владислав Горанов и Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие. В социалните мрежи мнозина вече очакват, че предстои най-нов проект за магистрала до Разград.

Елитът на държавата откри първата трибуна в българския футбол, кръстена на играч – румънеца Козмин Моци. Подобна чест у нас не е оказвана на българска легенда. Мачът се оказа първото спортно събитие през годината, на което идва премиерът Борисов. Министър-председателят бе потвърдил, че ще открие Евро 2015 за юноши в Стара Загора с мача България – Хърватия на 6 май, но в крайна сметка не се появи във ВИП ложата. Но сега доказа, че неслучайно постоянно дава „Лудогорец“ за пример. Явно приятелството му с боса на клуба наистина е силно, а симпатията му към четирикратния вече шампион – искрена.

А Борислав Михайлов, президент на БФС и член на изпълкома на УЕФА, е известен, че ходи единствено на мачовете на националния отбор. Една от причините е, че не обича да го освиркват. В Разград обаче за него такава опасност няма. Доказаха го и тържествата в петък вечер в чест на румънеца Моци и с песните на сръбската певачица Цеца Величкович.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ