Цветанов: Агресията поражда конфликти, а ние трябва да живеем заедно

„Община Никола Козлево се нуждае от по-добра инфраструктура, нови инвестиции и повече работни места. Това може да стане, само когато се прави реална политика за хората и само там, където има устойчиви кметове, които могат да развиват общините. Това трябва да се случи и в Никола Козлево“, каза председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Той заяви, че знае колко страх има в определени общини, особено в малките населени места на смесените региони и допълни, че на агресията не трябва да се отговаря с агресия.

„Агресията ражда конфликти, а ние трябва да живеем заедно“, подчерта Цветан Цветанов пред жителите на село Вълнаре, където откри нов офис на ПП ГЕРБ. Той каза още, че трябва всички представители на ГЕРБ да бъдат искрени, защото те трябва да водят реален диалог и ежедневни срещи с хората. „Ние трябва да кажем на хората да гласуват по съвест“, завърши Цветанов.

Новооткритият клуб на ПП ГЕРБ в село Вълнаре, община Никола Козлево е с адрес ул. „Георги Димитров“ № 8 и ще бъде отворен всеки ден. Там жителите на Вълнаре ще могат да дават своите предложения и да отправят питанията си към представители на ГЕРБ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини