“Левски“ продаде 7500 билета

„Левски“ свърши своите 7500 билета за финала за купата след 8 часа продажби. „Сините“ поискаха от БФС и Професионалната лига още места за дуела с „Черно море“ на 30 май в Бургас. За левскарите са отделени два сектора и половина, което означава възможност да се дадат между 10 и 11 хиляди билета.

Управата е готова да надхвърли клубния таван на заплати, за да задържи Антонио Аниете. В момента максимум в „Левски“ е 9000 евро чисто на месец. Текат преговори с испанеца и Роман Прохазка за нови договори.

„Не бива да игнорираме, че записахме срамно класиране в първенството - заяви Тодор Батков. - За това спомогнаха глупаво загубени точки през есента. Убеден съм, че ще завършим втори по точки, макар и на седмо място и с най-много отбелязани голове. Не го казвам като задача, а като очакване. Мисля, че двама или трима наши ще са сред най-добрите голмайстори, а венецът трябва да е купата.

За лиценза - много трудно беше. През януари имахме 1,8 милиона лева задължения. Сега са останали малко над 200 хиляди, които трябва да покрием на 3 транша до юли. Между другото - честитя титлата на “Лудогорец“, но “Левски” не отстъпва като атрактивност. Това се харесва на хората.”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ