На 19 юни 2018 да почерпят

Крал Кейн изведе Англия до драматичен успех

Младежи работят и почиват в луксозни морски хотели Холдингът „Виктория груп“ се грижи за възпитаници от дома „Майка Терезия“ и ателие „Прегърни ме“

Тръмп разпореди създаването на космическа армия

СЗО обяви геймърството за психично разстройство

Пороят отряза достъпа до кюстендилски села

Кралският монетен двор с менте филиал в село Първенец (ОБЗОР) Бандата секла по 2 британски паунда с отлично качество

Бебе се роди във френски влак, ще се вози безплатно 25 години

Иван Дреновички: Имаме една от най-ниските цени на газа в ЕС

Емануела е за купона в Слънчака

Финландски депутат беше осъден за сексуален тормоз над колежка

Фандъкова: Получени са над 300 сигнали за аварии и завирявания

Камион се заби в цех край Е-80, шофьорът загина

МВР: 172 сигнала са постъпили заради пороя в София Няма преливания на реки, язовирите се изпускат контролирано

200 лв. глоба за шофьор, свалил скоба от колата Промените трябва да бъдат гласувани от Столичния общински съвет

Президентът на Чечня Кадиров играе лезгинка на сватбата на века в Чечня (видео)

Сватбата на века, както всички наричат в Русия брака между 17-годишната Луиза Гойлабиева и Нажуд Гучигов, в момента е във вихъра си. Преди часове на тържеството дойде и президентът на Чечня Рамзан Кадиров, който изтанцува лезгинка в чест на младоженците.

Бракът между крехката девойка и 46-годишния шеф на Ножай – Юртовския регионален отдел на вътрешните работи предизвика множество коментари и бе обсъждан в продължение на дни не само от руските, но и от световните средства за масова информация. В крайна сметка „Сватбата на века”, както всички я наричат, се състоя.

На празника се събраха около 500 души, събощава Lifenews.ru, цари невъобразимо веселие. Съгласно традициите булката може да наблюдава тържеството отстрани. Луиза няма право нито да танцува, нито да участва във всеобщото веселие. На сватбата не присъства и женихът. Нажуд излезе от залата веднага след бракосъчетанието и няма да се появи до края на вечерта.

Шафер на 17-годишната луиза стана ръководителят на администрацията на президента на Чечня Магомед Даудов. Полковникът от милицията съпровождаше булката в обредния дом, а сега присъства на тържествата в Дома на модата като гост.
Самата Луиза признава, че е много уморена от напрежението и ранното ставане.

Няколко часа по-рано се е състояла и официалната част на сватбената церемония. Младоженците регистрираха съюза си, скрепявайки го с подписите си в актовата книга.

Около сватбата имаше коментари още преди месеци, когато се появи информация, че 17-годишната девойка е принудена да се омъжи. В интервю за LifeNews обаче тя твърди, че се омъжва по собствено желание.

По-късно майката на булката се обърна за помощ към правозащитници и ги помоли да я спасят от слуховете, пускани от журналисти. Според нея подобни слухове били навлизане в личното пространство на непълнолетната й дъщеря

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.