Десетки убити и ранени при атентат с две коли бомби в Могадишу

Белград ще ползва опита на София при изграждане на метрото

Омбудсманът: Ще наблюдавам с повишено внимание сделката за ЧЕЗ

Пенев внесе молба за касиране на изборите за президент на БФС

Пътят Асеновград–Пловдив става магистрален през лятото

Холандия призна Арменския геноцид и разсърди Турция

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 24 февруари 2018

БАН ще отговори официално на критиките към доклада за „Белене”

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Губернаторът на щата Флорида иска въоръжен полицай във всяко общинско училище

Кашата с касата се забърка здраво До понеделник смятат дълговете към чужди фондове, данните на шефа на НЗОК не били верни

Словакия твърдо против джендъризма Ще приемем отделно законодателство за борба с насилието над жени, обеща премиерът Фицо

Вандали изпотрошиха над 40 коли в Пловдив

Ето кои институции ще проверяват сделката за ЧЕЗ

32 цивилни са загинали при бомбардировките на Източна Гута днес

Президентът на Чечня Кадиров играе лезгинка на сватбата на века в Чечня (видео)

Сватбата на века, както всички наричат в Русия брака между 17-годишната Луиза Гойлабиева и Нажуд Гучигов, в момента е във вихъра си. Преди часове на тържеството дойде и президентът на Чечня Рамзан Кадиров, който изтанцува лезгинка в чест на младоженците.

Бракът между крехката девойка и 46-годишния шеф на Ножай – Юртовския регионален отдел на вътрешните работи предизвика множество коментари и бе обсъждан в продължение на дни не само от руските, но и от световните средства за масова информация. В крайна сметка „Сватбата на века”, както всички я наричат, се състоя.

На празника се събраха около 500 души, събощава Lifenews.ru, цари невъобразимо веселие. Съгласно традициите булката може да наблюдава тържеството отстрани. Луиза няма право нито да танцува, нито да участва във всеобщото веселие. На сватбата не присъства и женихът. Нажуд излезе от залата веднага след бракосъчетанието и няма да се появи до края на вечерта.

Шафер на 17-годишната луиза стана ръководителят на администрацията на президента на Чечня Магомед Даудов. Полковникът от милицията съпровождаше булката в обредния дом, а сега присъства на тържествата в Дома на модата като гост.
Самата Луиза признава, че е много уморена от напрежението и ранното ставане.

Няколко часа по-рано се е състояла и официалната част на сватбената церемония. Младоженците регистрираха съюза си, скрепявайки го с подписите си в актовата книга.

Около сватбата имаше коментари още преди месеци, когато се появи информация, че 17-годишната девойка е принудена да се омъжи. В интервю за LifeNews обаче тя твърди, че се омъжва по собствено желание.

По-късно майката на булката се обърна за помощ към правозащитници и ги помоли да я спасят от слуховете, пускани от журналисти. Според нея подобни слухове били навлизане в личното пространство на непълнолетната й дъщеря

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.