България – от аутсайдер до фактор

Арестуван е бившият шеф на контраразузнаването в Македония

Благотворителен концерт събира пари за възстановяване на паметника на Шести артилерийски полк в Сливен

Обучаваха общинари да помагат на домоуправители

Президентът удостои с плакет „Св. св. Кирил и Методий“ Съюза на българските писатели (СНИМКИ)

Тръмп: САЩ остават стабилен партньор на Саудитска Арабия въпреки съмненията покрай смъртта на Хашоги

Българите зад граница искат да ги представляват нови организации

Столична община: Изтича срокът за такса смет

Нов препъникамък за Брекзит – Гибралтар Испания плаши с вето споразумението за напускане

Все повече млади в САЩ предпочитат съвместно съжителство без брак

Стълб спасил влака в Кресненското дефиле от падане в реката

Премиерът на Испания обяви, че може да насрочи предсрочни избори

Менте намаления дебнат този Черен петък Ако на витрината пише “- 70%”, всички стоки трябва да са със 70 на сто по-ниски

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 21 ноември 2018

Дворът на кирилицата посрещна висши държавници от Бурятия, Калмикия и Чечня Откриха още 4 бюст-паметника в Алеята на писателите

Президентът на Чечня Кадиров играе лезгинка на сватбата на века в Чечня (видео)

Сватбата на века, както всички наричат в Русия брака между 17-годишната Луиза Гойлабиева и Нажуд Гучигов, в момента е във вихъра си. Преди часове на тържеството дойде и президентът на Чечня Рамзан Кадиров, който изтанцува лезгинка в чест на младоженците.

Бракът между крехката девойка и 46-годишния шеф на Ножай – Юртовския регионален отдел на вътрешните работи предизвика множество коментари и бе обсъждан в продължение на дни не само от руските, но и от световните средства за масова информация. В крайна сметка „Сватбата на века”, както всички я наричат, се състоя.

На празника се събраха около 500 души, събощава Lifenews.ru, цари невъобразимо веселие. Съгласно традициите булката може да наблюдава тържеството отстрани. Луиза няма право нито да танцува, нито да участва във всеобщото веселие. На сватбата не присъства и женихът. Нажуд излезе от залата веднага след бракосъчетанието и няма да се появи до края на вечерта.

Шафер на 17-годишната луиза стана ръководителят на администрацията на президента на Чечня Магомед Даудов. Полковникът от милицията съпровождаше булката в обредния дом, а сега присъства на тържествата в Дома на модата като гост.
Самата Луиза признава, че е много уморена от напрежението и ранното ставане.

Няколко часа по-рано се е състояла и официалната част на сватбената церемония. Младоженците регистрираха съюза си, скрепявайки го с подписите си в актовата книга.

Около сватбата имаше коментари още преди месеци, когато се появи информация, че 17-годишната девойка е принудена да се омъжи. В интервю за LifeNews обаче тя твърди, че се омъжва по собствено желание.

По-късно майката на булката се обърна за помощ към правозащитници и ги помоли да я спасят от слуховете, пускани от журналисти. Според нея подобни слухове били навлизане в личното пространство на непълнолетната й дъщеря

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.