Мис Благоевград сполетяна от ужасяваща драма

Мариела Николова, красивата петричанка, която стана Мис Благоевград, крие тежка драма в живота си, пише "Марица". Момчето, в което е била влюбена, загива нелепо при катастрофа. Красавицата излива душата си във Фейсбук: „Честит рожден ден, Бебе, където и да си, се надявам, че си добре. Точно преди една година на този ден бяхме най-щастливите на света.

А сега говоря на студения камък, но отговор няма. Благодаря, че те срещнах, че ме направи такава, каквато съм, благодаря, че ме държиш силна, защото ато не бяха всичките тези хубави спомени, ако не беше мисълта за твоята усмивка, нямаше да издържа толкова много време без теб. За теб винаги ще има отредено място в сърцето ми. Никога няма да те забравя. Теб... мен... нас! Ти беше най-хубавото нещо в живота ми, защо тогава Господ те взе от мен? Нека тихите сълци, които се стичат бавно от зачервените ми очи, от безсънните нощи, бъдат моят прощален подарък към теб!”

По-късно Мариела признава, че най-смелото нещо, което е правила, е да продължи живота си, когато й се иска да умре заради загубената любов.

Мариела Николова спечели поредната си корона за красота – „Мис България-Благоевград 2015”. Тя показа финес, чар, красота, с които пребори конкуренцията на останалите 9 претендентки и се окичи с титлата красавица №1 на Благоевград.

Това далеч не е първото признание на красотата на 18-годишната Мариела. Тя беше една от финалистките на „Мис България 2014”, а през март тази година спечели конкурса „Мис Вселена Петрич 2015”.

Победата изстрелва Мариела и в тазгодишното издание на конкурса „Мис България”, който ще събере на един подиум топ красавиците на страната през октомври.

Петричанката демонстрира и поетични наклонности: „Не чукай на дърво. Ще ти се случа. Обречена съм ти от цели сто живота. Така съм влюбена,че просто си безсилен. Не можеш да ме спреш да те обичам. Заключих миналото си и хвърлих ключа. Сега съм твоето объркано момиче.Не чукай на дърво,ще ти се случа”, е едно от последните й стихотворения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони