Тежка катастрофа в подземния паркинг на плевенския мол (снимки)

Шофьор без книжка прати дете и възрастна жена в болница

Неприятен инцидент се е разиграл днес по обед на подземния паркинг в плевенски мол, разбра Plevenutre.bg. Дете и възрастна жена от Ловеч са в болница след катастрофа, предизвикана от 24-годишен плевенчанин, седнал зад волана на "Опел Астра".

"На излизане от мола, вътре в подземния паркинг, водач с отнета книжка за наркотици ни блъсна с голяма скорост. Бях точно на бариерата, но той караше много бързо. Карам тежък джип, а той успя да ни завърти като пумпал", разказа пред Plevenutre.bg водачът на пострадалия автомобил Иван Петров. Той пътувал със съпругата си, детето и тъщата. По думите му другият шофьор бил във видимо неадекватно състояние, а освен това, станало ясно, че от три месеца е без книжка. "Колата му е спряна от движение, но явно човекът се има за безсмъртен и трябва да страдат невинни хора", допълни Петров.

Възрастната жена е с пет счупени ребра в плевенската болница, а детенцето е под наблюдение в детска хирургия с болки в корема. Ще очакваме подробности и от пресцентъра на МВР.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини