Бизнесмен купи имот на Братя Галеви в центъра на Благоевград за 2 млн. лева

Благоевградският бизнесмен Евгени Крънджилски е купил за 2 млн. лева имот на Братя Галеви в центъра на Благоевград. Трите апартамента, предназначени за ексбаретите и Тоци, бил с изключително ниво на сигурност, съобщава „Струма”.

Става въпрос за сграда, която е изградена на земя на цигарената фабрика, която получава в замяна 25% обезщетение. Жилищната кооперация е изнесена на търг за продажба от синдик, който се разпорежда със собствеността на пернишката фирма „Адева” ООД, която е обявена в несъстоятелност.

Изграждането на блока е станало с кредити, които са били обезпечени в две банки. На два търга никой не се явява, за да купи сградата, при което се пристъпва към директно договаряне с желаещ кандидат. Явяват са трима, но офертата на Евгени Крънджилски от 2 млн. лева е най-голяма и той печели. Според запознати трите огромни апартамента в сградата – от по 180 квадрата, били предназначени за Пламен Христов, Ангел Галев и Апостол Чакалов – Тоци. Достъпът до вътрешността е с изключително ниво на сигурност, а е било замислено сградата да е под денонощна жива охрата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони