Кирил Домусчиев: Целта е ясна!

БНБ пуска в обращение сребърна възпоменателна монета на тема „140 години от Освобождението на България“

Осъдиха условно похотлив дядка, блудствал с непълнолетно момиче от Петрич

Станимир Стоилов: Случват се неща, които не ми харесват

Унгария иска от Брюксел половин милиард евро обезщетние за охраната на границите

8 години решетки за рецидивист, изнасилил жена на улицата

“Тоалетна” зад храст на столичния площад “Света Неделя”

ЧСИ отива на съд за кражба на над 320 000 лв. от длъжници

Разследват палеж на кучкарник на зоозащитници

“Воля” реже Реформаторите и Бареков от избирателните комисии

Един от 10 българи вярва, че Истанбулската конвенция ще ограничи насилието върху жени 70% са срещу гей-браковете

Футболна България се прости с Георги Марков

Условна присъда за педофил, посегнал на 12-годишно момче

Община Разлог е първата община в България, която успешно интегрира регистъра на услуги, с което заслужи адмирации от Министерски съвет

Takeaway.com придоби BGmenu

Бивш посланик в Македония: Няма как Груевски да продължи да управлява

Няма как един самозабравил се политик като Груевски да продължи да управлява. Той се опита да разиграе етническата карта, но албанци и македонци се обединиха срещу него. Вчерашният митинг ясно показа това, че народът е обединен срещу него. Това обяви пред bTV Александър Йорданов, който е бивш посланик в Македония.

„При Груевски има морално изчерпване на политическото поведение. В този случай той няма правилен ход. Записите, които се пуснаха, ясно показват, че той едно говори на хората, а друго прави в задкулисието. Трагедията в Куманоно се оказа част от сценарии, който е разигран в правителствените кабинети. Целта е била да се отклони вниманието от реалните проблеми на деня – социално-икономическите. Груевски явно е очаквал да се стигне до етническа дестабилизация на страната и тогава той на бял кон да се появи и да каже, че само той може да скрепи държавата. Този сценарии се провали. Македонци и албанци се обединиха вчера, за да покажат на Груевски, че народът е обединен и не го иска”, обясни още Александър Йорданов. като Груевски да продължи да управлява. Той се опита да разиграе етническата карта, но албанци и македонци се обединиха срещу него. Вчерашният митинг ясно показа това, че народът е обединен срещу него. Това обяви пред bTV Александър Йорданов, който е бивш посланик в Македония.

„При Груевски има морално изчерпване на политическото поведение. В този случай той няма правилен ход. Записите, които се пуснаха, ясно показват, че той едно говори на хората, а друго прави в задкулисието. Трагедията в Куманоно се оказа част от сценарии, който е разигран в правителствените кабинети.

Целта е била да се отклони вниманието от реалните проблеми на деня – социално-икономическите. Груевски явно е очаквал да се стигне до етническа дестабилизация на страната и тогава той на бял кон да се появи и да каже, че само той може да скрепи държавата. Този сценарии се провали. Македонци и албанци се обединиха вчера, за да покажат на Груевски, че народът е обединен и не го иска”, обясни още Александър Йорданов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.