Анестезиолог хвана жена си в изневяра и се самоуби със смъртоносна инжекция

Московски следователи работят по фактите около самоубийството на млад анестезиолог, който сложил край на живота си със смъртоносна инжекция. Има вероятност съпругата на самоубилия се да има съпричастност към фаталното му решение.

Според Lifenews.ru съпругата редовно изневерявала на мъжа си. Последната капка на морално унизения мъж било това, че той спипал на калъп невярната си половинка и нейния любовник.

Съседите на Андрей Б. разказват, че той бил отзивчив и неконфликтен човек, готов винаги да се притече на помощ. Приятелка на семейството, на име Фаина, твърди, че първата съпруга на Андрей също му изневерявала и това станало причина за неговия първи развод.

За Яна, сегашната си съпруга, Андрей се оженил през 2013 г. Близките на анестезиолога не могли да повярват, че той се е събрал с толкова различен човек. Яна нито учела, нито работела, нито имала някакви духовни интереси.

Тялото на 30-годишния анестезиолог било намерено бездиханно в болницата, в която работил. До трупа имало предсмъртна бележка. "Прости ми, не мога да търпя повече това предателство", пишело в нея.

Аутопсията показала, че медикът се е самоубил с огромна доза сънотворно, а самото тяло е намерено няколко часа след настъпването на смъртта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят