СОУ „Възраждане“ е №1 в Русе

Момчетата от СОУ „Възраждане“ са регионалният шампион във веригата „Купата на Кока-Кола: Движи се!“. Така вече са ясни 6 отбора, които ще играят във финалния кръг в Бургас следващия месец. Своите шампиони определиха Благоевград, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Варна и Русе. Претенденти за титлата ще бъдат излъчени в кръговете в София (30 май) и Бургас (6 юни).

Финалът между най-добрите ще е в Бургас от 19 до 21 юни. Победителите ще имат спортен лагер в академията на 10-кратния европейски шампион „Реал“ (Мадрид). Докато отборите защитаваха мястото си във финала на турнира в Русе, музикалните открития Пламен и Иво се забавляваха с феновете на качествения футбол и неспирните танци. Това се случи по време на предизвикателството по танци „Раздвижи своя талант“.

За четвърта поредна година „Кока-Кола“ организира междуучилищния турнир. В него участват деца между 12 и 14 г. Партньори са Министерството на образованието и науката, Министерството на младежка и спорта, Столична община, както и общините в Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и Стара Загора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ