Утре у нас пристига сръбският президент Александър Вучич

Съдебната охрана в Монтана протестира, раздаваха бонбони

Илияна Йотова връчи български документи на спасителя от Лим Сафет Баличевац

Задържаха петима, докато произвеждат синтетичен наркотик

Поздравихме Кувейт за Националния празник Посланикът у нас Н. Пр. г-н Якуб Ал Атиики даде грандиозен прием в хотел „Маринела”

Юнкер тръгва на балканска обиколка Ще посети Македония, Албания, Сърбия, Босна и Херцеговина и Косово

Китай с мерки срещу стриптийза по време на погребения

Моу се превръща в бедствие

Стоян Александров с две обвинения за банкови сделки без разрешение

Полицията задържа четирима иманяри Предотвратена е незаконната продажба на ценни монети

Побой между работници в кравеферма завърши със счупена ръка

Будни боляри искат да издигнат паметник на цар Ивайло, закрит мост над Янтра и да позлатят кубетата на Патриаршията в Търново Трите проекта ще струват общо около 12 млн. лева

Трусът събори комин в Садово, заподозряха го за ВиК авария

Изправят пред Темида син, пребил майка си Мъжът нарушил заповед за защита срещу домашно насилие

Съдят ученик за търговия с наркотици Съученик издал деветокласника наркопласьор

Съдят баща, убил сина си

Баща намушкал смъртоносно сина си застава в сряда на подсъдимата скамейка в окръжния съд в Шумен. Петър Петров /61 г./ от Нови пазар не отрича вина, дори е поискал делото срещу него да се гледа по реда на съкратеното съдебно следствие. От 1 юни миналата година досега е в затвора.

Експертизи са установили, че във фаталната нощ баща и син са били пияни. Бащата бил с 1,51 промила, а убитият Атанас Атанасов /34 г./ с 3,24 промила. Двамата често се карали, а споровете завършвали с бой. Въпреки развода на родителите, фамилията живеела в обща гарсониера, а бащата спял в кухнята.

Според запознати, във фаталната нощ синът влязъл да си сгрее ядене, настанал спор и се стигнало до смъртоносното намушкване с кухненски нож. Пред разследващи Петър твърдял, че синът го налагал с юмруци и афектиран той го намушкал. После влязъл да се изкъпе. Майката Маргарита извикала линейка, но в нея синът починал от острата кръвозагуба.

Бащата е съден за отглеждане на марихуна през 2011 г., когато му наложили 6 месеца затвор при 3-годишен изпитателен срок. Убийството станало в този срок. Според запознати, тогава бащата поел вината на сина, за да не влезе той в затвора.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете