Регионално издание откри братя Галеви на Червения площад в Москва

Дупничани забелязали т. нар. братя Галеви на Червения площад в Москва по време на парада по повод Деня на победата, съобщи "Вяра". Двамата били сред тълпата, развяваща знамена и пееща победни песни. Твърде вероятно е хората да са се припознали, твърди регионалното издание.

Резиденцията на братя Галеви в градската градина в Дупница е напълно завършена и блести в синьо като небостъргача „Сапфир” в Истанбул. В нея не живее никой, но сградата се охранява от денонощна охрана, има си и караулка. Тюркоазеносинята прелест се намира точно до градската градина и дупничани дават идея да се превърне в дворец, отворен за посетители.

Докато държавата си е мислила, че Пламен Галев и Ангел Христов са на свобода срещу гаранция от общо 100 000 лв., се оказа, че съдът им е изменил мярката и ги е пуснал на свобода срещу подписка и надлежно им е върнал парите. Разкритието направи министър Диана Ковачева. Председателят на КОС Мирослав Начев, който ги оправда, заяви, че за промяната на мярката за неотклонение не е длъжен да уведоми министерството, тъй като то не е страна по делото.

От 5 години се точи делото за конфискацията на имуществото им, което още от старта си стои в задънена улица.

Междувременно се разбра, че благоевградският бизнесмен Евгени Крънджилски е купил за 1 млн. лева имот на братя Галеви в центъра на Благоевград. Според запознати апартаментите, предназначени за ексбаретите, били с изключително ниво на сигурност.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл