Първа помощ при рани и изгаряния

„Миналата година през зимата се подхлъзнах на леда пред блока, счупих си лошо единия крак и имах сериозни ожулвания по тялото заради разбитите плочки. Обездвижих се за дълго време и от залежаването някои от раните ми така и не зараснаха. Дъщерите ми носеха всякакви препарати, опитах какво ли не, но без успех. Тогава една от съседките ми препоръча австрийско билково лечебно масло - Терезиенойл, с помощта на което се е справила напълно с подобен проблем. Решихме да пробваме, защото е съставено само от натурални мазнини и чисти билкови екстракти. Нанасяхме го два пъти на ден и постепенно започнах да забелязвам ефект – раните започнаха да зарастват! – Ценка П., 63г

Терезиенойл е натурална висококачествена алтернатива на много съвременни фармацевтични и синтетични продукти. Прилага се в случаи на тежки изгаряния, а има и изключителен ефект при трудно зарастващи рани и белези. Все по-често Терезиенойл бива препоръчвано и успешно прилагано от специалистите и за лечение на атопичен дерматит, екземи, акне, невродермит и др. Има силен обезболяващ ефект още след първото нанасяне, като доказано подпомага регенерацията на кожата, хидратира тъканите, успокоява силния сърбеж и възпалението. Натуралните съставки и специални есенции, включени в състава му, на практика стимулират естествената способност на тялото да се самолекува.

Многобройните качества на продукта дават основание на Папския институт към Ватикана през 2009 г. да благослови в официално писмо Терезиенойл като „скъпоценен дар за човечеството“, който е помогнал на хиляди хора да се излекуват и възстановят.

България е третата страна в Европа след Австрия и Германия, в чиято аптечна мрежа може да бъде закупено лечебното масло Терезиенойл.
За повече информация посетете theresienoil.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве