ГЕРБ в Несебър със сигнал до Цацаров за масово преселение на избиратели

Сигнал за незаконни адресни регистрации на хора на територията на община Несебър са изпратили до главния прокурор Сотир Цацаров от ръководството на ГЕРБ в града. Според хората на Борисов става дума за лица, които нямат законово основание да гласуват в община Несебър и това опорочава предстоящите местни избори. Позицията на ГЕРБ подкрепят и представителите на ДСБ, СДС, НФСБ, АБВ и др.

Голям брой лица, работници и служители във фирми, които упражняват дейност в Слънчев бряг, Несебър, Св. Влас, биват заставени да подават документи за адресни регистрации в общината, без реално да живеят в нея, пише в сигнала.

Посочва се и регистрация на 11 души един адрес, на улица Емона №4, в Несебър какт и подобни случаи в селата Кошарица, Тънково, Гюльовца, Приселци и Раковсково.

"Всяка сутрин и вечер се вижда как микробуси и автобуси транспортират същите тези лица, които вече са в регистрите на Несебър и уж живеят на територията на общината, но реалните им домове се намират извън нея“ -коментира лидерът на ГЕРБ в Несебър Златко Димитров, който се спряга за един от участниците в кметската битка наесен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини