Откриха тяло на обесен мъж край Борино, може да е на изчезнал димитровградчанин

Тялото на обесен човек, намерено край Борино, вероятно е на 38-годишен мъж от Димитровград, който е в неизвестност от 29 юли м.г. Това са предположенията на прокуратурата в Смолян. Предстои тепърва ДНК анализ да покаже с точност чие тяло бе открито в гората край родопското село.

На трупа се натъкна горски служител от Борино в края на миналата седмица. Първоначално мъжът помислил, че на въжето виси чучело. Едва като наближил видял, че става въпрос за труп на човек, съобщава rodopismolian. Тялото било мумифицирано, в напреднал стадий на разложение. Не са открити улики за насилствена смърт.

Разследващите са категорични, че става въпрос за самоубийство. Димитровградчанинът не е бил семеен и е живял сам. Последно е видян миналата година на 29 юли и оттогава е в неизвестност. В жилището му не е открито предсмъртно писмо.

Като войник е служил в района на Девин и негови познати предполагат, че това е причината да се върне в този край. От полицията обаче заявиха, че след като бъде готов ДНК анализът, тогава с категоричност ще стане ясно дали става въпрос за същия мъж.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони