Правителството приема днес промени в Кодекса за социалното осигуряване

На днешното си редовно заседание Министерски съвет ще разгледа промени в Кодекса за социалното осигуряване, както и в Кодекса на труда, съобщиха от пресцентъра на правителството. Те са внесени от заместник министър-председателя по демографската и социалната политика и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин.

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски е внесъл Проект на решение за обявяване на имоти – частна държавна собственост, за имоти – публична държавна собственост, и безвъзмездното им предоставяне за управление на НКЖИ за изграждането на национален обект „Интермодален терминал в Южен централен район за планиране в България – Пловдив”.

Министерски съвет ще вземе и решение за одобряване на проект на програма между правителството на България и Министерски съвет на Албания, както и на Гърция за сътрудничество в областта на образованието, науката и културата за периода 2015-2017 година. Проектът е внесен от министъра на външните работи Даниел Митов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини