Шефовете на Монако забранили на Бербатов да участва в шоуто на принц Албер

Големите звезди на българския спорт Димитър Бербатов и Григор Димитров неочаквано не взеха участие в снощния шоу мач на стадион "Луи II" между звезди, приятели на принц Албер II и пилоти от Формула 1.

Бербатов се появи на стадиона, но изгледа двубоя от трибуните с обяснението, че от Монако не са му позволили да участва - шефовете на "монегаските" заявили на нападателя да не се съблича по екип.

Григор Димитров пък въобще не се появи в Монте Карло, въпреки че домакините му бяха подготвили фланелка. Екипът му бе облечен от италианеца Макс Килитано, който вкара първия гол в мача.

Дори близкият приятел на Гришо Новак Джокович, който игра на "Луи II", не знаеше къде е българинът и предположи, че е в Париж, за да се подготвя за "Ролан Гарос".

"Къде е Григор ли? Ами беше на терена, не го ли видяхте, даже вкара гол. Да, това беше "италианският Димитров". Истинският изглежда по-добре. Той ми е приятел. В момента сигурно е в Париж и тренира за „Ролан Гарос". Там трябва да съм и аз, заминавам за френската столица утре", заяви Ноле пред камерата на bTV.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят