Прокуратурата предаде на съд Кирил Принца

Отнеха 2 кг злато на циганка баячка Държавата води дела за имущество за над 3 млн. лв. на Маринови от Долни Дъбник

Застрахователи осъдени да платят 128 000 лв. обезщетение на ранено дете

Строят две иновативни къщи за новия кризисен център за лица в Търново Инвестицията е за 2,1 млн.лева

Силите за специални операции на България и Македония със съвместно учение през май

Пиян вокалист на „Кикимора” провали грандиозния концерт във Велико Търново със Старозагорската опера Публиката напуска залата по средата на „Children in Time“

Христина Даскалова е новият зам.-председател на Апелативен съд – Велико Търново

ВСС избра нов районен прокурор на Козлодуй

Бизнесът отмени протеста срещу поскъпването на тока Той щеше да се проведе на 28 февруари т.г.

Инициатива за 130 години от създаването на Бургаската библиотека: Брандиран автобус с ликовете на родни класици пътува по линия № 9

Тръмп промени позициите си: По-строг контрол на оръжията в САЩ (ИНФОГРАФИКА) Президентът обмисля и други мерки

Москва вини Вашингтон в намеса във вота за Кремъл Много било трудно да се поправят отношенията

На 332 българи е отказано лечение в чужбина през 2017 г.

Илияна Йотова връчва български документи на сърбин, спасител от Лим

МОН предприема допълнителни мерки за олекотяване на ученическите раници

Румен Вълка продава суперлимузина за 2 млн. лева?

Румен Гайтански-Вълка продава един от луксозните си автомобили, пише “Всеки ден”. Уникалният „Бугати Вейрон”, който той си купи през 2006 г. и с който събираше очите на всички, изненадващо цъфна в сайтовете за обяви.

Вълка, както е по-популярен бизнесменът, е посочил умопомрачителната сума от над 1 милион евро за луксозното возило с впечатляващ номер СА 888888. То е на едва 10 хиляди километра пробег и всички части в него са оригинални, като дори накладките са подменяни в оторизирания сервиз на „Фолксваген” през годините.

Колата е оборудвана с всевъзможни екстри, сред които най-елементарните са масажни седалки и подгряване на гърба и задните части през зимата. Цялото купе е застлано със специална телешка кожа, а скоростният лост, който прилича по-скоро на джойстик за видеоигра, струва над 20 хиляди евро.

Най-бързата кола в света бе в автопарка на Вълка няколко години, но той се качваше на нея изключително рядко, за да не привлича прекалено внимание, а и защото по българските пътища автомобилът бижу на немския концерн страдаше.

Базовата цена за новите модели „Бугати” е около 1,7 милиона евро. Въпреки че колата на Вълка гони 10 години, той разполага с такива екстри в нея, че ако бе току-що произведена и изложена в магазина, би струвала не по-малко от 2 милиона евро. Запознати твърдят, че ако все пак не успее да продаде возилото за рекордната сума, бизнесменът бил готов да намали цената след преговори.

А и освен с „Бугати” Вълка разполага с още няколко суперлуксозни коли, сред които „Мерцедес” е най-обикновената марка. Твърди се, че той още пази култовия „Ролс-Ройс”, купен през 2010 г. за близо 2 милиона лева. Лимузината обаче искал да си запази за спомен и нямал намерение да се разделя с нея.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете