Бивш дипломат разкрива тайни за Людмила Живкова и за пирамидите

В събота вечерта от 17 ч. на щанда на издателство „Труд” (№ 204, етаж 2, НДК) в рамките на Пролетния панаир на книгата Богомил Герасимов ще се срещне със своите фенове.

Негово дело са книги като „Тайнствената сила на пирамидите”, „Дипломация в зоната на кактуса”, „Капки в морето”, „Кукулкан слиза от небето”, „Само за членове / “Частното око” намига два пъти – пиеси за четене”, „Тайните на отвъдното” и др.

Две от книгите му са с трето преработено и допълнено издание и са безспорен хит на пазара години наред. Сред заглавията се отличават „Дипломация в зоната на кактуса” и „Тайнствената сила на пирамидите”.

„Дипломация в зоната на кактуса” и в третото си издание с основание може да се нарече историческа книга. Такава е, защото с нея писателят дипломат поднася разказите си за действителни истории от близкото минало на България. Така той запознава читателите със своя опит и преживявания в дипломатическата кариера, започнала от най-низкото стъпало в Индия – аташе, после в Индонезия, Япония,

Великобритания и спира на най-високото – посланик в Мексико. Това обяснява защо най-голям дял и в новото издание имат българо-мексиканските отношения, честването на 1300-годишнината от основаването на българската държава и загадъчната смърт на Людмила Живкова – легендарната председателка на Комитета за култура.

„Тайнствената сила на пирамидите” бързо печели многобройна публика, защото предлага на всеки читател рядката възможност да се наслади на едно независимо пътешествие във времето и пространството.

Заглавието поставя и търси отговори на въпроси като: защо пирамидата ражда и трупа енергия дори когато е само домашен модел, направен от картон или дърво; наистина ли тази енергия удължава живота и забавя стареенето, пази здравето и помага при лечението на тежки болести, подобрява качеството на хранителни продукти и напитки, превръща водата в козметично средство, подсилва семената и увеличава добива от растения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура