„Ливърпул“ освирка Стърлинг

Рахийм Стърлинг бе освиркан от половината зала на галавечерята за края на сезона в „Ливърпул“. Очаква се крилото да обяви на мениджъра Брендън Роджърс, че иска трансфер.

„Остани Рахийм“, се чуваха викове от останалите в публиката. 20-годишният талант получи наградата за най-добър млад играч на клуба за сезона.

„Манчестър Сити“ и „Байерн“ са първите отбори, които са готови с оферти за Стърлинг. Говори се за сума близка до 40 милиона евро.

„Беше тежка година – анализира Брендън Роджърс, мениджърът на клуба, получил овации от феновете и служителите на галата. - Загубихме важни играчи с контузии, продадохме Луис Суарес и не успяхме да запазим стандарта от миналия сезон. Чака ни важно лято, за да сме по-силни другата година.“

Роджърс отива в Бостън на среща със собствениците след последния мач за сезона като гост на „Стоук“ в неделя. От такава визита преди 3 години тогавашният мениджър Кени Далглиш се върна ... уволнен.

Филипе Коутиньо спечели 4 награди на церемонията във вторник, като бе избран за Играч на годината и от феновете, и от съотборниците си. Той получи призове за Индивидуално представяне на сезона (за 2:1 над „Манчестър Сити“) и за Гол на сезона – за 2:0 срещу „Саутхемптън“.

Стивън Джерард взе награда за Изключителен принос към клуба. Капитанът дойде без съпругата си Алекс, която вече е в Лос Анджелис и се занимава с обзавеждането на къщата на семейството, което се мести в Щатите след 2 седмици.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят