Задържаха банда, изнудвала за имоти във Враца

Млад мъж полетя от комплекс “Цариградски”, загина

Търговище остава шеста по прозрачност сред 265 общини у нас

Арестуваха 31-годишна жена, теглила пари от сметки на възрастна русенка

Любен Кънчев, зам.-министър на туризма: 9 милиона чужденци са посетили България Приходите от туризъм възлизат на 8 милиарда лева

Томислав Дончев: Днес, в рамките на едно поколение, се случват повече иновации и промени, отколкото в цялата предишна история на човечеството

Британка заплати 930 паунда за един банан

Островът край Бургас откри сезона Валят заявки за пиратски партита и сватби

Министър Караниколов: Бизнес климатът в страната се подобрява

Две птици нанду са новите обитатели на зоопарка в Павликени

Започват ремонти на улици в Сливен и селата за 2 млн. лева

167 млн. лв. влязоха в бюджета на София за 3 месеца

Банско с тематична изложба „Банско в Европа”

Освободиха от длъжност Капитолиадския митрополит Исихий заради скандални клипове с трансексуален (ВИДЕО)

4 са вариантите за наказание на “Левски”

Прокурори решават за тотомилионерка

Варненският окръжен съд разпореди на прокуратурата до началото на юли да внесе обвинителен акт или да прекрати досъдебното производство срещу тотомилионерката от Кубрат Бехтие Османова.

През март 2013 г. тя бе служител на НАП-Варна и като такава бе арестувана заедно с колегите си Мирослав Нонев – директор на дирекция “Събиране”, и служителката в отдел “Ревизии” Марияна Димитрова. Варненската окръжна прокуратура тогава проведе обиски в кабинетите и в домовете на тримата и заяви, че те се разследват за престъпления по служба, търговия с влияние и пране на пари. Две години по-късно досъдебното производство все още не е в съда.

Пред дни окръжният съд излезе с определение, което задължава прокуратурата в тримесечен срок да реши какво да прави. Ако наблюдаващият прокурор прецени, че делото трябва да се гледа, следва до 10 юли да внесе обвинителен акт. Според говорителя на окръжната прокуратура Радослав Лазаров точно това и ще се случи.

Бехтие Османова бе обект на сериозно внимание от страна на разследващите заради сериозното разминаване между стандарта й на живот и приходите от чиновническата заплата. Пред прокурорите тя показа протокол от Спортния тотализатор, който удостоверява, че е спечелила 7 млн. лв. от джакпота от играта 6 от 49 през февруари 2011 г.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.