Христо Иванов: Вижданията ми за конституционни промени съвпадат с тези на кабинета

Вижданията ми за конституционни промени съвпадат с вижданията на кабинета. Това каза преди заседанието на Висшия съдебен съвет министърът на правосъдието Христо Иванов, съобщи “Фокус”.

По думите на министъра, в процеса на разговорите са направени някакви добавки и корекции, за да може да се потърси подкрепа.

Той добави, че това е все още началото и обясни, че сериозната работа по същество предстои, когато бъде съставена комисията.

Призовавам тези политическите сили, които на този етап няма да се присъединят – да мислят за възможността да бъдат добави още неща, които да обогатят досегашния пакет и да го направим силен, за да може действително да има реформа”.

Дали изпитва някакви притеснения във връзка с промените, които се приемат от правната комисия по отношение на бегълците от правосъдие Христо Иванов каза: “Дебатът е доста разгорещен. Аз бих призовал да се даде повече внимание на Върховния касационен съд”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.