Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

18-годишна абитуриентка изчезна в Бургас

18-годишната абитуриентка от бургаското СОУ „К.Преславски“ Рауда Кханса изчезна безследно от дома си – броени часове, след като е ударил последният училищен звънец. Последно тя е била видяна в канцеларията на СОУ-то да получава служебната си бележка за явяване на матурите по български и математика. Това е било около 13 часа на 14 май.
До “Флагман” е изпратено писмо с молба за издирването й. Краткият мейл е с подател Веселина Георгиева:

С молба за помощ!

Добър ден, на 15 май 2015 г. момиче от Бургас изчезна към 15,00 часа и оттогава я няма. Не си е взела и телефоните. Тя е от Бургас. На 18 г. и се казва Рауда Кханса. Не е българка по народност, а ливанка. Изпращам ви и снимка. Ако може да публикувате информация във вашия сайт.

Директорът на СОУ „К.Преславски“ Мартин Илиев остана изумен от въпроса на медията дали знае за негов възпитаник в неизвестност. Илиев и колегите му от канцеларията съобщиха, че Рауда от 12 Б клас е била на изпращането на абитуриентите на 14 май – в добро здраве и в настроение. После получила служебната си бележка и оттогава те няма как да са я виждали.

„В протоколите за явяване на матурата по български от вчера установявам пред вас в този момент, че Рауда е отсъствала, което ме озадачава. Тя е добра ученичка, произхожда от ливанско семейство, не ни е създавала проблеми. Ще разговарям веднага с родителите й“, заяви разтревожен директорът.

Веднага след това се разбра, че сем. Кханса е потвърдило пред директора за трагедията им – на 15 май сутринта не открили дъщеря си в леглото. Още същия ден те подали заявление за издирването й в МВР. Били силно разстроени, но се надявали да се прибере.

Последната следа от нея е селфи от Фейсбук профила й, направено в 2,53 минути през нощта – срещу училищното тържество на 14 май.

Очаквайте подробности.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете