Джордж Клуни разказа как е предложил брак на Амал

Само 7 месеца са били необходими на актьора Джордж Клуни, за да реши да предложи брак на Амал Аламудин. Това каза самият той в интервю пред СиБиЕс.

„Беше напълно неочаквано, така че накрая й казах: „Слушай, аз съм на 52 и стоя на коляното си от 28 минути, така че ми трябва отговор или иначе ще ми се извади бедрото”, сподели неколкократният победител в класациите за най-секси мъж на планетата.

Клуни  си спомня как е направил неофициално предложението за брак. Това станало, докато си бил вкъщи и „редил плейлиста с песните на леля Розмари”.

„Разбрах много бързо, че искам да прекарам остатъка от живота си с Амал. Когато я попитах, никога бяхме говорили за това. Нямаше нещо като „Може би трябва да се оженим”. Направо й поставих въпроса”, каза актьорът.

Клуни, който вече е на 54 години, с удоволствие говори за това как жена му го е направила по-щастлив, отколкото си е представял. Двамата са си обещали да не прекарват повече от една седмица разделени.

„Имам някого, с когото да говоря за всичко и някого, за когото ме е грижа повече от всякога, така че е наистина хубаво”, призна един от най-желаните мъже в света.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица