20 хил. лв. откраднаха от каса на хотел в Сапарева баня

Учителка постави световен рекорд за правене на глинени купички

Изправят на съд двама извършители на данъчно престъпление Щетите за държавната хазна са за близо половин милион лева

Тръгва нова процедура за избор на шеф на СГС

Изпращат пенсиите след 8-ми май

Предупредиха евреите в Германия да не ходят с кипа

Пожар изпепели гаражи и офис на ДПС в родното село на Карадайъ

Вижте някои от обясненията за фантастичната форма на Кейт след раждането

Екоминистерството: Спазвайте противопожарните правила в защитените територии

Апелативният съд в Търново гледал за година 88 дела за предсрочно освобождаване на затворници Пандисчия мотивирал иска си за свобода с Удостоверение от курс за умение за мислене

Война на световете Подиграва ли се поетът Петър Чухов с литературната памет на Вапцаров?

49 филма ще бъдат представени на кинофестивала „Златна липа“

Мая Манолова: Високите сметки за март кредитират безлихвено “Топлофикация София”

Армията праща танкове, ракети и изтребители за парада на 6 май

Две нови пожарни в помощ на горските от Североизтока

Топлофикация-София: 0 лв. сметка за клиентите ни със спряна топла вода

За периода, в който топлата вода е спряна, сметката за нея ще бъде 0 лв. и това ще бъде отбелязано във фактурите на всички наши клиенти. Това заяви председателят на директорите на „Топлофикация- София” инж. Любен Параланов по време брифинг за стартирането на Инвестиционната програма на „Топлофикация-София” ЕАД за 2015г., предаде „Фокус”.

Информация относно предстоящи ремонти и спиране на водата може да се получи от сайта на “Топлофикация-София” и на телефон 0700 11 111. „Всеки гражданин ще може да избере квартала, в който живее и да получи информация кога ще бъде спряна топлата вода и кога ще бъде пусната. Отделно 15 дни предварително ще бъдат разлепяни табелки, които ще посочват точната дата, защото има възможност поради някакви други причини да се получи разлика от 4-5 дни това. Така те ще могат да се организират за времето, в което няма да имат топла вода”, добави инж. Параланов.

Межди 15 и 40 дни ще варират сроковете за спиране. „Разкопаването на терен и подготовката за поставянето на тръбите не е влкючено в този график за спирането на водата. Графикът ще бъде само за момента, когато сме подготвени да подменяме тръбите. Тогава се спира топлата вода, подменяме тръбите, правим изпитанията, пускаме топлата вода – това ще бъдат датите за гражданите”, разясни той. Според него до края на септември ще бъдат приключени всички ремонти.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.