170 фирми се борят за наградите в конкурса "Големите малки"

170 фирми се състезават в конкурса "Големите малки" , организиран от вестниците "24 часа" и "Труд". Той ще осигури на 15 български предприемачи безплатна реклама в най-влиятелните български всекидневници - всяка на стойност 10 000 лв.

Кампанията стартира в началото на април. Право на участие в надпреварата имаха фирми, които отговарят на законовите изисквания за малък бизнес (до 50 служители и оборот под 10 млн. евро на година).

До крайния срок за кандидатстване 15 май кандидатури подадоха 170 малки бизнеса с най-разнообразен предмет на дейност - производители на храни, дрехи и обувки, бизнес консултанти, брокери на имоти, образователни центрове, кетъринг компании, козметични салони и др.

Сред кандидатите има и много "екзотични" бизнеси, като фирма за приключенски туризъм, верига от детски фризьорски салони, производител на народни носии и сувенири с народни мотиви и др.

В списъка на кандидатите е и фирма, чиито основен предмет на дейност е транспортиране на домашни любимци и техните собственици в страната и чужбина. Друг от участниците в конкурса се е представил като "първата агенция в България, която предлага осигуряване на алиби по различни поводи с изключение на криминалните".

В надпреварата участва и предприемач, който предлага терапия за спиране на тютюнопушенето по метода на Алън Кар, като издава гаранция за връщане на парите на хората, които не са успели да откажат цигарите след прекарания курс на лечение.

Пълният списък на кандидатите можете да видите на сайта на кампанията - golemitemalki.bg.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес