Доналд Тръмп предложи учителите да бъдат въоръжавани за да спрат масовите стрелби в училищата

Нинова: Отговорните за кражбите от оградата да бъдат наказани

Софийският градски съд пусна предсрочно от затвора мъжа, който уби с джипа си 6-годишно дете в Панагюрище Решението ще бъде обжалвано

Жена се оплака, че е отвлечена и изнасилена Лекари не откриха следи от насилие

Корея похарчи над 220 000 долара за тридневната визита на сестрата на Ким Чен-ун

Малките старозагорски математици спечелиха 11 медала в Тайланд

ВСС купува два апартамента

Ангела Меркел осъди смъртта на цивилни граждани в Сирия

Закъсал ТИР затвори пътя Варна-Добрич

Учени откриха ген, който предизвиква непоносимост към алкохола

Пловдивското земетресение усетено и в Благоевград

Кандидати без образование напират за приемни родители

Кола удари ученик в Шумен

Уютният огън в камината е вреден за здравето

Земетресението край Асеновград – второ по сила в Eвропа

Жена изпадна в алергичен шок след ужилване от пчели

60-годишната Йорданка Глухарска от сапаревобанското село Ресилово изпадна в алергичен шок след ужилване от пчели. Вчера тя бе докарана в Спешен център – Дупница от съпруга си. Цялото й лице беше в отоци от жилещите насекоми. След няколко инжекции “Урбазон” и системи тя се привдигна от леглото и разказа:

„За последните три години четвърти път лекарите ме спасяват. Алергична съм към ужилване от пчели. Съседът Веселин Павлов отглежда 14 кошера по европрограми. Няма лошо, всеки се бори да оцелее. И аз допреди някоя година работех в зеленчуков магазин. Пчелите стават агресивни в големите жеги. От страх да не ме ужилят не смея да изляза от къщата. Всяко ужилване може да коства живота ми. Аз и съпругът ми помолихме съседа да изнесе кошерите от двора си през лятото и през зимата да ги връща. Известно време ги нямаше. Сега отново са в двора му. Писахме жалба до кмета на Сапарева баня Сашо Иванов. Дано той се намеси и помогне”, заяви Йорданка.

„Не желая да се конфронтирам със съседа, но животът на съпругата ми е по-скъп”, заяви съпругът й Стефан Глухарски, бивш кмет на с. Ресилово. „От три години не можем да се разберем за кошерите. Съседът Веселин Павлов е готов с отговора, че не мога нищо да му направя. Предварително ще бъде уведомен кога ще дойде комисия от общината и той ще премести кошерите, а после отново ще ги върне в двора си. Готов съм аз да излежа присъдата на Пламен Галев и Ангел Христов, но да се върнат в селото, за да има ред. Докато те бяха в Ресилово, спокойно си оставях колата отключена пред къщата и никой не пипаше. Сега се краде масово. Ние с Веселин не можем да се разберем. Нека работи. Млад човек е, но да се съобразява с околните”, заяви Стефан Глухарски.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете