Адем ходжа: С пръст от гроб и капка мензис се правят най-страшните магии

Баба ми знаеше много. Можеше да предсказва, да вижда бъдещето, миналото. Каза ми: “Ще умра на 5 март в 10 часа, ама ти няма да ревеш”. И наистина – като дойде тази дата, леля ми дойде и ми каза, че майка й починала. Отидох да видя баба, те я приготвили вече. Дръпнах забрадката – гледам, усмихва ми се. И не ревах. Това разказа пред Нова телевизия Адем Ходжа, който твърди, че има дарбата на екстрасенс и лечител.

Той твърди, че след смъртта на баба му е наследил дарбата й и е поел по нейния път. Пред камерата той заяви, че може да “зареди” вода през екрана на телевизора. Така през 90-те “действаше” руският екстрасенс от полски произход Анатолий Кашпировски. Паметливи си спомнят, че по време на телевизионните му сеанси мало и голямо клякаше пред екраните и с трепет очакваше чудотворно изцеление.

Адем Ходжа сподели, че правенето на магии отдавна не било “женска работа”. “Да направиш магия, е грях. Ама напоследък и мъже правят. Жените пък правят най-често магии за раздяла. Например – една капка мензис и той забравя жена си. Пръст от гроб и капка мензис правят най-страшните магии”, разказа Адем.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.