Полиция за „сини“ билети

Полиция ще бди срещу безредици при продажбата на последните за София 500 билета за финала „Левски“ - „Черно море“. „Герена“ получи 7500 места, чака още 2500. Част от билетите обаче ще отидат във фенклуба.

Пристигането на последните хартийки се забави, вероятно ще дойдат днес. Веднага ще бъде обявено кога ще се пласират на касите на „Аспарухов“. Но за всяко място нисък старт са заели по няколко запалянковци.

Шефът Константин Баждеков се пребори за общо 12 800 билета за „сини“, като капацитетът на „Лазур“ ще е за 17 000 души. Места за левскари ще се продават и в Бургас в деня на мача.

Днес „Левски“ ще отбележи 101 г. от своето създаване с поклонение от 14 ч на могилката пред 22-ра гимназия в столицата, където е основан. Ще присъстват играчи, шефове, ветерани, фенове. После отборът ще иде на представянето на книгата „100 години „Левски”, което е от 15 ч в зала „Витоша” на „Интер Експо център“ в София.

„Поредната контрола, това видях – въздъхна треньорът Стойчо Стоев след 1:0 с „Локомотив“ (Пд) в петък вечерта. - Мачовете във втората шестица губят смисъла си за нас. Изключително красив гол на Владимир Гаджев.“

„Не знам откога не бях вкарвал с левия крак“, каза капитанът.

„Държахме се доста добре, играхме равностойно“, смята помощник-треньорът на „Локо“ Петър Пашев.

„Не е добре, ако ЦСКА и „Локо“ (Сф) не вземат лиценз, защото са отбори с традиции, но правилата са за всички“, заяви „синият“ спортен директор Георги Иванов.

В последния кръг срещу „Марек“ ще играят изключително резерви, за да бъде запазен отборът за финала на 30 май. След дуела с „Черно море“ ще се преговаря решаващо за нови договори с Антонио Аниете, Роман Прохазка и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ