Издирват 29-годишен мъж с шизофрения в района на Бургас

Отчаян баща се опитва да открие 29-годишния си син, който страда от шизофрения. Мъжът е пуснал снимка на сина си във фейсбук и съобщение с молба към всички да помогнат в издирването.

Ето пълния текст на съобщението:

Скъпи приятели, това е синът ми - Григор Григоров Паунов. На 29 години , шизофреник от доста години. Преди месец е последната ми връзка с него по телефона - замина на работа да работи като готвач или помощник в кухня, каквато квалификация има, в региона на Бургас - Созопол.

До 06.05 е бил настанен в "Баш бар" - Къмпинг Градина. На 07.05 е арестуван в Пето районно Бургас, във видимо неадекватно състояние, заради чупене на обществено имущество.

Образувана е Преписка, дознание и както и да се наричат бумагите , които са изпратени на Прокуратурата и в същото състояние е пуснат , по живо - по здраво на 12.05 ... Бюрократите са си написали нужното и това е...Обявен е за издирване на 18.05 по мое изрично настояване...до момента нямам никаква информация от никъде ...Моля , ако някой случайно го засече , някъде и има някаква информация да ме информира... Тел : 0899 22 70 80 Благодаря ви.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини