Джордж Майкъл с фобия от срещи с хора, не е излизал от дома си от 2013 г.

Певецът Джордж Майкъл не е напускал дома си в Северен Лондон от 2013 година насам, твърди британският таблоид Sun.Според изданието звездата е започнал да развива тотална фобия от срещи с хора. Той непрекъснато обяснявал, че ако излезе от къщата си, ще го нападнат смъртоносни бацили. Изпълнителят на "Careless whisper" отказал дори да се ръкува със съседите си в квартала.

"Приятелите на Джордж вече са се отчаяли. Той е станал нещо повече и от отшелник. Не пуска в дома си и жени, които да му готвят или чистят. Поръчва си храна за вкъщи. А фирмите трябва да я оставят на 100 метра пред къщата му. Там в, специална кутия той взима доставката и слага парите. Пак , за да не се вижда с никого, който може да му прехвърли някоя зараза.

Заради проклетата си фобия от контакти, 51-годишният музикант пропусна и сватбата на приятелката си и колежка Гери Халиуел миналата седмица", сподели пред изданието човек, който познава певеца и композитор от 20 години.

С малкото си близки звездата общувал по телефона. Миналата седмица споделил с тях ,че вече не му се живее и е готов да умре.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес