Жената до Бареков: Щастлива съм с Николай, нищо отвън не може да ни раздели

Щастлива съм с Николай Бареков, чувствам се подкрепена от него. Това призна пред Кристина Патрашкова в предаването „Папараци" по bTV жената до Бареков и член на КС на „България без цензура“ Мария Календерска, съобщиха от пресцентъра на ББЦ.

Дори Николай да бъде беден като църковна мишка, това няма да е причина да се откажа от него, категорична е тя.

Календерска за първи път говори публично и без цензура за личните си отношения с лидера на ББЦ.

„Реших да говоря за нашите отношения публично, защото станаха твърде много линковете, които ми пращат приятели на публикации в жълтата преса, станаха твърде много вестниците, които носят на баба ми, с които журналистите са се опитали да запълнят празнотите, които ние сме оставили в нашите отношения. Затова реших да задоволя, доколкото ми позволява вътрешното усещане, любопитството на хората, за да можем да продължим на чисто и да работим за това, което наистина искаме да постигнем, а и да живеем ние двамата по-спокойно. Надявам се да съм успяла да кажа всичко за последно и повече да не ми се налага да се връщам на тази тема“, каза тя.

Календерска призна, че с Бареков се карат, защото и двамата са много темпераменти. „Смятам обаче, че сме много добър отбор. Не виждам нещо, което би могло да ни раздели отвън, докато се обичаме. Не сме женени, но той знае защо е с мен, а аз – защо съм с него. Той е свободен да прави това, от което се чувства добре. Аз съм свободна да преценя дали това, което прави е достатъчно за мен. В момента съм щастлива, подкрепена и винаги бих подкрепила Николай в това, което прави“, заяви жената до евродепутата и лидер на ББЦ. Аз имам принципно правило – на него мога да му кажа всичко, но пред всички другите хора ще бъда до него, категорична е тя.

Каледнерска сподели, че винаги е търсила до себе си партньор и се е опитвала да бъде партньор, а не майка или баща. Разказа, че с Бареков са работили заедно 3 години преди той да й признае чувствата си към нея. „Поне няколко месеца ни трябваше да свикнем с тази метаморфоза. Не започна спонтанно и лесно нашата връзка“, разкри тя.

На въпроса на Патрашкова дали изпитва угризения за тази връзка заради факта, че Бареков все още не е бил разведен, Календерска отговори, че когато връзката им е започнала, Николай вече е бил разделен с бившата си жена и не е живеел с нея. Сподели и разочарованието си, когато се появили в медиите сензации, че Бареков има тайна любов и си крие гаджето. „Никога не сме се крили. Тогава разбрах, че индустрията „първа страница“ няма нищо общо с реалния живот“, коментира тя.

Призна, че е работещо момиче, което е ставало в 4 часа сутринта и е оставало на работното си място до късно вечер, никога не се е възползвала от никого. „Човек, когато е с известен мъж, не е нужно да бие тъпана и да си прави реклама. Аз винаги съм се чувствала по-добре отзад и това, че съм била по-неизвестна ми е давало известно предимство“, посочи Календерска.

Тя разкри, че раждането на детето им е планирано. Два пъти са правили опити за това с Бареков и за щастие вторият е бил успешен. „Бременността беше желана и чакана. Когато той ме покани да живеем заедно ми каза всичко, което бих искала да чуя и което ми е достатъчно и до днешна дата. Кога той е успял да оформи своя развод, няма общо с нашите отношения“, категорична е тя.

Жената до Бареков разкри, че не се чувства по-самотна от другите майки, задето мъжът й работи в чужбина. Стига й, че когато е у дома приспива малкия, а сутрин го взима и двамата заедно я будят. Трогвали я малките жестове като този, когато в почивката по време на мач на малки вратички той е брал цветя от градината за нея, а не я примамват скъпите подаръци.

„Аз съм ревнива самоуважаваща се жена, но смятам, че човек трябва да ревнува тогава, когато има повод. Когато усещам, че нещата са наред – те за мен са наред“, коментира тя спекулациите в пресата за мними връзки на мъжа й. „Николай често е обект на различни набези, но това не може да се отрази на това, което имаме вкъщи. Ако на човек му е достатъчно това, което има, не търси нищо навън“, отговори твърдо тя.

„Ние сме такива, каквито сме – просто Николай и Мария, с нашето дете. Правим съвсем нормални неща. Първият му син често ни гостува. Мислим за второ и трето дете, когато му дойде време“, разкри Календерска. Тя обяви, че единственото, което не би простила на мъжа си е да започне да мисли за себе си повече, отколкото за семейството им.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица