Направи селфи с проект по ОП „Транспорт“ 2007-2013 г.

Управляващият орган на Оперативна програма „Транспорт“ 2007-2013 г. кани всички желаещи да се включат в конкурса „Направи Selfie с европроект“. До 27 май 2015 г., включително се провежда фотоконкурс за най-добра снимка с проект, финансиран с европейски средства. Надпреварата ще се състои чрез профила eufunds в социалната мрежа Фейсбук. От участниците се очаква да публикуват свое селфи с проект в Република България, финансиран с европейски средства. Към снимката трябва да бъде добавен кратък текст, описващ заснетия проект. Класирането става на база най-голям брой получени харесвания на дадена снимка.

Управляващият орган на ОП „Транспорт“ напомня, че инфраструктурните проекти, финансирани по програмата са много подходящи за включването в конкурса. Желаещите могат да се снимат докато пътуват по АМ „Тракия“ в отсечката Стара Загора - Карнобат, на обектите гара Пазарджик, Софийско метро, или там, където видят информационна табела на програмата.

Регламентът на конкурса, както и повече информация за него можете да намерите от следния линк: https://www.facebook.com/hashtag/myeuprojectselfie?source=feed_text&story_id=855092494557863

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес