Дарина се качи в трабант вчера вечерта в „България търси талант” (галерия)

Последният полуфинал в „България търси талант” вече е в историята. Вчера вечерта bTV излъчи шестият концерт и последните 10 кандидати, които се включват в надпреварата за титлата „талант на България” и наградата от 60 000лв. По изключение резултатите от гласуването ще бъдат обявени във вторник, 26 май, от 20:00 ч. на живо по bTV.

Сцената на „България търси талант” се оказа тясна за големия талант на някои от участниците и две от изпълненията бяха заснети извън студиото. „Жената каучук” Сирма Добрева, изненада жури и зрители с опасен номер, изпълнен на фасадата на висока сграда. Второто опасно огнено шоу бе на Театрално студио „Смехурко” и бе заснето в Борисовата градина. По време на снимките едно от момичетата леко се е изгорило, но за щастие травмата не е сериозна.

Неприятен инцидент имаха и Националният отбор по естетическа групова гимнастика. Едно от момичетата в отбора счупи пръст на крака си дни преди участието им и се наложи ръководителката им да заеме нейното място. Към групата на екстремните номера се присъедини и Пламен Качев, който покани Дарина да се качи на сцената и да седне в трабант.

След това, обгърнат от бодлива тел, участникът издърпа колата няколко метра. След номера Дарина се „скара” на екипа за изненадата, благодари на Пламен, че е останала жива и си припомни как на младини често се е возила на трабант.

Танцова формация „Electra Crew”, които в трети сезон грабнаха титлата „Уеб талант на България”, също наелектризираха сцената до краен предел. В това издание на шоуто, поради високата активност, която регистрират феновете в онлайн гласуването за „УЕБ талант на България”, наградата за победителя ще бъде най-голямата, давана до този момент - участие във финала на шоуто като пълноправен претендент за носител на приза „талант на България” и наградата от 60 000 лв. Победителят в онлайн надпреварата ще стане ясен на 29 май и ще бъде обявен на talant.btv.bg.

Удоволствие на зрителите донесоха невероятните изпълнения на малката барабанистка Александра Китова, която представи на сцената “Poison” на Алис Купър заедно с Тома Здравков, гласовитата Елизабет Златкова, талантливата изпълнителка на модерен балет Хелин Хасан, жонгльорката с труден живот Ивета Цветкова, както и Андрей Иванов, който успя да се побере в ... балони. След изпълнението на Андрей закачките между Сашо и Ники отново нарушиха сценария на шоуто. Водещият подари на режисьора балона с думите - „това нещо да си го носиш в къщи и да знаеш, че когато се срещаш с мен въздухът винаги ще бъде сгъстен!”

А. Кадиев не пропусна възможността да се похвали, че по време на едно от изпълненията в петия лайф, във Фейсбук страницата на шоуто се е появил коментар – „Сашо е велик!”. В резултат на тази информация вчера вечерта коментарите, съдържащи същите думи и други хвалебствия относно водещия заляха страницата на шоуто.                  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес