Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Чавдар Златев е новият член на УС на Fibank

Общо 37 години затвор за обвинените в убийството на Николай Радев от Дупница

Общинските съвети без лекари и юристи Декларации за несъвместимост ще се подават след следващите местни избори

Община Елена получи дарение от Швейцария за доброволното формирование

Таня Андреева: Скандалите в здравеопазването между министрите и управителите на НЗОК са по-скоро традиция, отколкото изключение

Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Столичната община съветва гражданите какво да правят при терористичен акт При взрив в метрото лягайте на пода, инструктират от "Московска 33"

Мароканецът, задържан у нас за тероризъм, ще остане 90 дни в ареста

Пари в „Левски“

Финансова инжекция зарадва „Левски“. Футболистите получиха половината от мартенските заплати. А неотдавна в отбора не бяха вземали и лев за годината. Сега клубът дължи едно месечно възнаграждение и половина – рутинна за България ситуация. Част от парите за февруари получиха служителите на „Левски“.

Няма да се продават билети за „сини“ запалянковци в Бургас преди финала за купата „Левски“ – „Черно море“ в събота, решиха организаторите. Буферната зона на стадион „Лазур“ ще е по-широка.

Така днес при очакван наплив от фенове ще се похарчат последните места за левскари. Останалите няколкостотин билета ще се пуснат до 10 на човек от 13 часа на „Герена“. Успоредно ще вървят продажбите и за мача с „Марек“ довечера.

Изпълнителният директор Константин Баждеков се пребори за 2 сектора и половина, или общо над 11 000 места за „сини“, три пъти повече от отредените за „Черно море“. Но стадионът не е голям, а заради буферните зони останаха за продажба около 16 000 седалки.

Съществува реална възможност варненци да не изпълнят своите блокове, докато стотици левскари да останат извън арената без билети. Полицията ще трябва да бди внимателно и днес на „Герена“, и в събота в Бургас…

Успоредно „синята“ управа удължи до края на месеца кампанията за дарения срещу акции „Левски“ е твой“. Тя не приключи на 24 май, а ще акостира на 29-и в Несебър (кафене „Соня“) и на 30-и в Бургас (хотел „България“) преди финала.

Досега бяха дарени близо половин милион лева, но клубът моли привържениците за последно усилие в подкрепа. Остана да се съберат още относително малко пари за майските плащания по лиценза.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете