На 27 април 2018 да почерпят

Украйна гарантира обучението на български език на сънародниците ни

Доналд Тръмп ще посети Великобритания на 13 юли

Обсебени ли са три цигулки и виолончело за 30 млн. долара? “Страдивариус” ,“Гуарнери”, „Джофредо Каппа” и “Гофрилер”, купени по времето на Людмила Живкова, над 30 г. са в едни и същи музиканти

Депутатите предложиха Музикалната къща на БНР да работи като самостоятелен културен институт Така за всеки продаден билет новата структура ще получава субсидия от Министерството на културата

Кметицата Иванчева към съучастниците си: Няма документ, докато не плати (обзор) Поставили сме предприемача на колене, допълва началничката на район „Младост”

“Отровени” жители на Дума разказаха в централата на ОЗХО за фалшивата химическа атака

Студио Х на „Армията“ Малцина от сегашния отбор ще запазят местата си, важно е кой ще ги запълни

828 нови медицински изделия влизат в болничната помощ 105 пациенти са минали през 4 лечебници за аортни клапи

Сенатът на САЩ одобри Майк Помпео за нов държавен секретар

По работа сме на второ място в ЕС Трудим се по 40,8 часа, а холандците по 30,3 часа

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 27 април 2018

Общински съветници се обединиха заради глоба на Здравко Здравков Главният архитект бил викан в следствието и заради Иванчева

Според социологическите проучвания Ердоган ще спечели изборите в Турция

Писаха слаб 2,88 на държавата Комплексната оценка е най-ниска от седем години насам

Бизнесът може да кандидатства директно в Брюксел по Евростарс

Възможностите за кандидатстване с проекти по програма Евростарс ще бъдат представени днес в София в рамките на информационен ден, организиран от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия и Секретариата на Eureka.

Програмата Евростарс стимулира съвместни международни изследователски и иновационни проекти чрез облекчаване на достъпа до финансиране при разработване на нови продукти, технологии и услуги.

Програмата подкрепя малки и средни предприятия, които ръководят съвместни научно-изследователски проекти в партньорство с други предприятия или изследователски организации.

Проектите, които ще се финансират, трябва да са в полза на предприятията и крайният продукт от проекта да бъде внедрен в производството до две години.

Създадената през 1985 г. Eureka е европейска мрежа за трансграничното сътрудничество между научноизследователски институти, висши учебни заведения, производствени предприятия и финансови институции.

Представители на Eureka, ИАНМСП и експерти ще представят правилата за допустимост, процеса на кандидатстване и оценка, добри практики и възможностите за намиране на международни партньори.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.