Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Сдружение обвини зам-кмета на Петрич в побой над бизнесмен

Битката за властта в Петрич загрубя, след като в профила на ръководеното от Кирил Георгиев сдружение „За гражданско управление и контрол на община Петрич” във Фейсбук се появи съобщение, че Христо Георгиев е нанесъл побой над член на Сдружението на строителите, като не се посочва името му, пише struma.bg.

„Случи се нещо изключително недопустимо и позорно – беше нанесен побой над един от членовете на управителния съвет на Сдружението на строителите в град Петрич. Побойникът е Христо Георгиев – познат ни като бивш полицай (блюстител на реда), вече дипломиран юрист и съдия-изпълнител (все пак съдия, полагал клетва в Конституцията на Република България и законите на тази страна), и все още заместник-кмет”. Това е част от изписаното в социалната мрежа на сдружението. Не се посочва къде и как е станал инцидентът.

Ето какво заяви заместник-кметът на община Петрич Христо Георгиев:

„Разбира се, че не е вярно, това е поредна провокация и опит да бъда дискредитиран. Бях в дома си, когато дойдоха с джип Руси Бахтарлиев и някакво момче с камера, оператор в местна кабелна телевизия. Първо паркираха на тенис игрището, после пред дома ми. Аз отидох при тях, наистина влязох в пряк словесен контакт с едно от лицата в джипа, но помолих да не ме провокират в празничния за семейството ми ден, вместо това Бахтарлиев взе да обижда и каза, че няма да освободи входа на къщата ми. Един от джипа отвори вратата със сила и ме блъсна, удари ме в корема, реагирах инстинктивно и блъснах вратата обратно, вероятно тогава Бахтарлиев е ударил главата си във вратата. Не съм го удрял с юмруци, нито камерата съм чупил, както твърди той, целейки да ме изкара виновен.

Аз със семейството ми бяхме вкъщи, приготвяхме се за абитуриентския бал на сина ми. В един момент дойдоха пред входната врата, аз излязох, отидох при тях и им казах да не снимат, защото не желая, чаках гости. Бахтарлиев започна да ме обижда, съответно и аз, обменихме си словесни нелицеприятни реплики. Учудващо, че в един момент той каза: „Много те уважавам”. Неадекватна реакция. Е, питам – това ли е уважението, защо ми развали семейния празник? Явно търсеше провокация, подложен съм на психотормоз.

Докато се разправяхме отвън, баща ми гледал отвътре и му прилошало, припаднал, с вода са го свестявали, той има проблеми със сърцето, преди три години му правиха операция. Съпругата ми също се изплаши, вдигна кръвно, целият празник ни бе помрачен, агресията сред тези хора е взела връх, такава агресия и такава омраза досега не е имало в града. Тя се подклажда от неколцина души, които се броят на едната ръка.

Операторът с камерата ми каза, че не знае защо е тук, каза ми: „Изпратиха ме”. Момчето дори ми се извини. Той не беше виновен наистина, той е използван, изпратен. Ще депозирам жалба до полицията, ще се срещна и с премиера Бойко Борисов, защото смятам, че в Петрич се преминават всякакви граници. Вчера, когато това се случи, аз не бях заместник-кметът на Петрич, аз бях бащата, който искаше с радост да изпрати детето си отличник, завършил училище на абитуриентския му бал. За съжаление те провалиха този ден, снощи бях с високо кръвно, нямах сили да се зарадвам на празника у дома. В чисто човешки план това, което направиха тези хора, прехвърли всякакви граници”, каза заместник-кметът Христо Георгиев.

Руси Бахтарлиев е член на Сдружението на строителите, което първо започна атаката срещу кмета Вельо Илиев и екипа му, като най-яростните им нападки са срещу зам. кмета Хр. Георгиев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете