Настилки с естествени извивки


Поканете природата с Bolefloor и "Паркетсенс"

За първи път в България бутикът за паркет "Паркетсенс" представя уникалните паркети на Bolefloor. Базираният в Естония производител ви предлага неочакван начин да се върнете към природата и да придадете неповторим стил на интериора. Подовите настилки Bolefloor са с красиви естествени извивки по цялата дължина на пода и съчетават очарованието на природата с най-доброто от човешките технологии.

Производствената технология на Bolefloor комбинира системи за сканиране на дървесина и поръчкови изработки, използващи CAD/CAM технологии (компютърен дизайн и производство). Скенерите на компанията позволяват визуализация, чрез която превантивно да бъдат идентифицирани дефекти в материала като възли и беловина в близост до ръбовете. Това позволява изработката на подовете да бъде едновременно красива и устойчива. При това всяка дъска се обработва и проследява индивидуално от етапа на суровина до окончателния ѝ монтаж. За тяхното изрязване се използват дървообработващи машини от най-висок клас Homag.

Настилките на Bolefloor с естествени извивки по цялата дължина на пода са абсолютно уникални. Всяка дъска е точно толкова уникална, колкото е дървото, от което е произведена. Иначе казано на света просто не съществуват две еднакви настилки на Bolefloor.

Компанията предлага дизайнерски решения за почти всяка среда, включително домашна обстановка, офис пространства, търговска среда и шоуруми. Настилките на Bolefloor са подходящи за всяко място, на което се търсят интимна, естествена и неповторима атмосфера. Освен това няма закон, който да казва, че Bolefloor трябва да бъде използван единствено като подова настилка. Технологията е приложима за покриване на стени и дори на тавани. Накратко, с Bolefloor можете спокойно да развихрите въображението си, без да се съобразявате с обичайните ограничения.

Тези уникални подови настилки са достъпни на цена, която не е значително по-висока от днешните прецизно моделирани дървени подове с идеални прави ъгли.

Освен органичната красота на настилките Bolefloor в бутика за паркети "Паркетсенс" ви предлагаме над 200 вида различни естествени паркети – художествен, масивен, трислоен.

Нашият шоурум се намира в София, на бул. "Симеоновско шосе" 77

https://parketsense.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес