Рауда отиде на бала си, облечена като арабска принцеса

18-годишната абитуриентка Рауда Кханса, която бе в неизвестност шест денонощия – от 15 до 21 май, и бе намерена от МВР, бе засечена в двора на училището й. Рауда дойде като арабска принцеса – с диадема, от която върху челото се спускаше специфичният за дамите на шейховете скъпоценен камък. Подобен кристал тя бе подбрала и за медальон. Роклята й бе в силно цикламен цвят, минижуп, който разкриваше красивите й крака.

До момичето от ливански произход бяха баща й Али и руса млада жена, която й подари синьооцветена роза, в мюсюлманството това е знак против уроки, съобщава "Флагман".

Картината опроверга твърденията, че Рауда не искала да се върне у дома и че искала да живее отделно от родителите си, понеже не одобрявали връзката й с млад мъж, в когото се влюбила.

Абитуриентката изчезна след скандал в семейството веднага, след като ударил последният училищен звънец на 14 май. Полицаите успяха да намерят зрелостничката пред мол в Бургас и да я откарат във Второ РПУ. Там бяха извикани и родителите й, за да си я приберат.

Явно историята е с хепиенд, въпреки че на 20 май влюбеното момиче пропусна да се яви на матурите, което всъщност бе притеснило приятелките й.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони